Zaterdag 26 mei wordt er op 5 locaties aan de Zuiderwaterlinie feestgevierd. De door de ANWB ontwikkelde fietsroutes langs de linie worden die dag officieel geopend.  Je kunt fietsen vanaf Bergen op Zoom, Willemstad, Geertruidenberg, Heusden en Ravenstein.

Vanaf alle startlocaties kun je diezelfde dag terecht om in je eigen tempo en op eigen gelegenheid een route te fietsen. Tussen 10.00 uur en 14.00 uur staan ANWB vrijwilligers klaar om fietsers te verwelkomen en routes uit te delen met een verrassing.

Wil je aanwezig zijn bij de opening van de nieuwe Zuiderwaterlinieroutes? Dat kan! Op zaterdag 26 mei kun je vanaf vijf startlocaties een route fietsen. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden en deelname is gratis. De officiële opening is in Heusden waar een kanon het startschot zal geven.

In Ravenstein wordt gestart bij hotel-restaurant De Keurvorst, Marktstraat 14. Wethouder Johan van der Schoot lost het startschot. Tussen 10 en 14 uur kan de route vanaf de startlocatie worden opgehaald en is er tevens een verrassing voor alle fietsende deelnemers. De fietsroutes volgen het knooppuntennetwerk en kunnen afzonderlijk van elkaar worden gefietst. Maar ze zijn ook te koppelen zodat de hele linie gefietst kan worden. De route vanuit Ravenstein is 54 km lang en loopt langs Megen, Ravenstein en Grave.

Verdere info:  www.anwb.nl/zuiderwaterlinie