Op zondag 29 september, aanvang 13.30u. is er weer het concert van KBO-ONK in de kerk van Overlangel dat ongeveer 75 minuten duurt.
Het is een concert met voornamelijk klassieke muziek, (koor)zang en instrumentaal. Het wordt weer een heel afwisselend concert waarin virtuoze musici uit onze gemeente optreden.
Net als bij de twee eerdere concerten neemt ook nu weer een koor deel. Dit keer het koor ‘Cordaad’ uit Ravenstein, onder leiding van dirigent /pianist Gerard Bierman. Cordaad zal het concert openen met ‘n drietal Maria-liederen.
Dit jaar treedt dus niet het koor Forte Vicante op omdat zij haar 50-jarig jubileum viert en daarom dit jaar haar eigen concerten en een speciale kerkdienst verzorgt.
Na het koor komen de individuele musici. Zij verzorgen allen een solo-optreden, en daarnaast brengen zij ook allen in diverse combinaties samenspel.
Violiste Iris van Nuland komt ook dit derde concert opluisteren, zowel solo alsook in samenspel. Iris is ondertussen al een bekendheid binnen NL en treedt ook in het buitenland op. Zij speelt op dit concert ook weer samen met de violiste Lola Pansier. Lola is met haar 13 jaar de jongste op het podium.
Pianist Thomas Saedt, vorig jaar ook van de partij, brengt pianowerk van Beethoven, en speelt samen met Lola en Iris.
Een bijzondere bijdrage belooft de deelname van de ervaren soprane Ine de Huet te worden. Ine gaat voor u drie liederen zingen onder begeleiding van Gerard Bierman op piano en Iris van Nuland op viool.
Het slotoptreden van dit concert is weer aan Cordaad.
Na het concert is er gelegenheid om de belevingen met elkaar uit te wisselen onder het genot van gratis koffie en thee.
Vanaf 15 augustus start de kaartverkoop á € 7,50, verkrijgbaar bij de Kringloop, of neem contact op met Joke Reijs (412512) of met Frank van Dongen (06-21996910).