Mix of Music neemt je vrijdag 13 en zaterdag 14 december mee in een verhaal over de geschiedenis en de toekomst van Ravenstein bij Kaarslicht. Is alle tegenslag rondom Ravenstein bij Kaarslicht de doodslag voor een bijzonder kerstevenement? Nee, zeker niet alles is verloren. Een kleine groep mensen blijft moedig weerstand bieden aan de tegenslag. Een zo’n mooie traditie mag niet verloren gaan.

Mix of Music brengt in een afwisselend maar overduidelijk kerstprogramma de geschiedenis tot leven. In Vidi Reo haalt het koor Ravenstein bij Kaarslicht naar binnen. Via een snoer van lichtjes ontmoet je zangers bij de kerstboom, onder de straatlantaarn, in de kerk en voor de mooie met kaarsen verlichtte pandjes in Ravenstein. Je komt in aanraking met de tegenslag waarmee Ravenstein te kampen kreeg en wordt meegenomen in de oplossing die Mix of Music hier op de vloer brengt. Laat je verrassen door dit ‘Mix bij Kaarslicht’ en geef jezelf de kans om op een hele eigen wijze geraakt te worden door dat aloude kerstverhaal.

Mix bij Kaarslicht is vrijdag 13 en zaterdag 14 december te bewonderen in Vidi Reo aan de Van Kesselplaats in Ravenstein.Aanvang beide avonden om 20.00 uur.
Kaarten kosten 7,50 euro en verkrijgbaar op www.mixofmusic.nl