De Werkgroep Ravensteinse Fotodagen organiseert voor de 9e keer een fotowedstrijd voor amateurfotografen.
Dit jaar is het thema ‘Oud’. De betekenis van oud is ‘niet jong’ of ‘niet nieuw’.

Het gebied waar de foto’s voor de fotowedstrijd gemaakt kunnen worden zijn de plaatsen van de oude gemeente Ravenstein. Dat betreft het stadje Ravenstein en de kerkdorpen Huisseling, Herpen, Koolwijk, Overlangel, Keent, Neerloon, Neerlangel, Deursen, Dennenburg, Demen en Dieden. Als u bovengenoemde plaatsen een beetje kent, zult u ongetwijfeld het thema ‘Oud’ kunnen fotograferen. Wilt u als amateur fotograaf dit unieke thema mede vastleggen en actief meebeleven, dan kunt u zich voor deze fotowedstrijd inschrijven vanaf dinsdag 29 januari t/m zondag 31 maart 2019

Het fotograferen van het thema ‘Oud’ kan worden gedaan van maandag 15 april t/m zaterdag 18 mei 2019. De aftrap zal plaatsvinden op zondag 14 april om 15.00u in de Garnizoenskerk te Ravenstein tijdens de opening van de Poëzieroute die als thema ‘Oud’ heeft.

Een expositie van deze fotowedstrijd is zaterdag 29 juni t/m zaterdag 24 augustus 2019 in het Raadhuis te Ravenstein.

Op zondag 25 augustus 2019 wordt de wedstrijd afgesloten met een bespreking van de foto’s en de prijsuitreiking van de jury- en publieksprijs in het Raadhuis te Ravenstein. Tevens kunnen de geëxposeerde foto’s door de deelnemers kunnen worden meegenomen.

 

 

 

[/full_width]