Onderwerp ‘Lente’

In het oude Raadhuis in Ravenstein vindt vanaf zaterdag 4 augustus tot en met zaterdag 1 september een foto-expositie plaats van de Ravensteinse Fotodagen 2018. De werkgroep organiseert al 8 jaar op een rij, met verschillende thema’s, deze fotowedstrijd.

 Dit jaar hebben 38 fotografen aan onze uitnodiging gehoor gegeven en zijn de uitdaging aangegaan, om vanuit bovengenoemd thema, een eigen invulling te geven aan de mogelijkheden in de 11 kerndorpen van de voormalige gemeente Ravenstein: Huisseling – Herpen – Koolwijk – Overlangel – Keent – Neerloon – Neerlangel – Deursen – Dennenburg – Demen en Dieden.

 Ongetwijfeld hebt u weleens door dit gebied gefietst, gewandeld of gestruind. Het zal u zijn opgevallen, wat een schoonheid op elk gebied te vinden is. Voor de fotografen was het dan ook een uitdaging om binnen het thema prachtige plaatjes vast te leggen. Van elke deelnemende fotograaf worden 3 foto’s geëxposeerd.

Jury
De 3 ingestuurde foto’s zijn beoordeeld door een onafhankelijke professionele jury. De 3 prijswinnaars worden op zondag 2 september tussen 14.00-17.00uur bekend gemaakt.

Publieksprijs
Aan de fototentoonstelling is ook een publieksprijs verbonden. Tijdens de looptijd van de tentoonstelling kunnen de bezoekers middels een formulier zelf aangeven wie van de deelnemers de mooiste foto heeft gemaakt. Die prijs wordt ook op 2 september bekend gemaakt.

 Vanaf zaterdag 4 augustus is de foto/expositie voor het publiek geopend.

Openingstijden Raadhuis:
april t/m september: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur en zondag van 11.00 tot 16.00 uur.
In de vitrines wordt werk geëxposeerd van Lea van Rossum, hoeden en abstracte viltobjecten.

Voor informatie over de expositie:

W  www.ravensteinsefotodagen.nl
E  ravensteinsefotodagen@gmail.com
T  0486 – 411023 of 0486-411842