HEEMSBERGEN & VAN JAARSVELD

Pianiste Angélique Heemsbergen en klarinettiste Nicole van Jaarsveld verzorgen een intiem recital in de Garnizoenskerk. Op sprankelende wijze vertolken zij een aantal traditionele werken. Het ‘open karakter’ van hun recitals wordt door het publiek zeer gewaardeerd.
Angélique en Nicole vormen ruim 15 jaar een duo. Hun 10-jarig jubileum bekroonden zij met het uitbrengen van een cd met werken van Johannes Brahms, Francis Poulenc en Gerald Finzi. In deze muziek én in de samenwerking tussen Angélique en Nicole staan muzikaal samenspel en een gelijkwaardige rol voor piano en klarinet centraal.

In de afgelopen jaren waren Angélique en Nicole te horen in o.a. de kleine zaal van het Concertgebouw, De Oosterpoort Groningen en TivoliVredenburg, alsook live tijdens het Programma Viertakt Podium en Opium op Radio 4. Het duo is ook werkzaam voor Stichting Muziek in Huis, de grootste kamermuziekorganisatie van Nederland, die kamermuziekconcerten in zorgcentra verzorgt op het niveau van reguliere concertzalen.

Informatie

Datum 12 november 2023 Tijd 15:30 Locatie Garnizoenskerk Toegang 12,50, jongeren tot 18 jaar gratis

HEEMSBERGEN & VAN JAARSVELD