Beste Ravensteiners, (Dorpsraadgebied),

 

Ook deze keer willen we ons mooie stadje Ravenstein omarmen en verwarmen met kaarsjes, mooie gedichten en wensen. De wandelroute is prachtig overdag en sfeervol in de avond. Dan branden de kaarsjes en wordt het sprookjesachtig.

Vanaf 22 december tot en met zaterdag 30 december vindt Ravenstein wenst plaats. Dan steken diverse aanwonenden van de gracht de kaarsjes aan, die zullen branden vanaf 16.30 tot 21.00 uur.

 

Tijdens de wandeling kunt u niet alleen de prachtige gedichten en wensen van inwoners, verenigingen, clubs, ondernemers en stichtingen lezen, maar ook het kerstverhaal. En voor het ultieme kerstgevoel kunt u gedurende de wandeling QR-codes scannen voor bijpassende muziek.

 

U kunt meedoen door een kerstwens te schrijven van 4 tot 8 regels.
Dit kan een persoonlijke kerstwens zijn, maar het kan ook een wens zijn namens een vereniging, club, stichting of ondernemer uit Ravenstein (geen adres, telefoonnummer of websitevermeldingen).

Mail deze wens door naar wilmavandijk@kpnmail.nl, graag voor 20 december.

Of doe de wens bij ons in de brievenbus.

Adres: Doolhof 5, Ravenstein.

Wij zorgen ervoor dat de kerstwens gelamineerd en opgehangen wordt bij een van de kaarsjes.

 

Gezellig bij… organiseert een lampionnenoptocht voor de kinderen en ouders op Kerstavond, op 24 december van 17.00 tot 18.30 uur. Samen met Maria, Jozef, herders en een rijdier volgen de kinderen met hun ouders de wensroute door Ravenstein met hun zelfgemaakte lampion. Zie 2e bijlage.

Gezamenlijk sluiten we de lampionnenoptocht af bij de Luciakerk met het kerstverhaal, samenzang en warme chocomel.

 

Piekfijn Ravenstein ondersteunt onze wensroute, de lampionnenoptocht en brengt het binnenstadje in kerstsfeer. Bewoners en winkeliers plaatsen kerststallen voor het raam.

 

Fijne feestdagen!     Familie van Dijk